Tapasztalt munkatársaink állnak rendelkezésre hogy az Önnek legmegfelelőbb berendezéseket tudjuk ajánlani.

Kérje szakembereink segítségét a legideálisabb gépválasztással kapcsolatban.

 

Ne feledje az EWM minden berendezésére 5 év garancia

5y

 

Degauss 600 set - csövek és lemezek demagnetizálása

Ha problémája lenne a mágnesességgel

Alkategóriák

A sorozatra jellemző a gazdaságos használat, mivel az összes anyagféleség a teljes hegesztőáram tartományban szinte fröcskölésmentesen hegeszthető. A hegesztőgép további tulajdonságai: digitalizált inverter technológia az EWMforceArc.

Sokrétű hegesztőgép; többféle hegesztési eljárással biztosítja a berendezés multifunkcionalitását. A berendezés alkalmas: coldArc, pipeSolution, forceArc, MIG/MAG impulzusos, standard, TIG (AWI) és MMA hegesztésekre.

Az EWM TETRIX digitalizált hegesztőgép amely biztosítja a gazdaságos hegesztést aktivARC technológiával.
Nagyfokú rugalmassága a teljesen digitalizált inverters technológiának köszönhető. A berendezések kezelése rendkívül egyszerű, egyedülálló lehetőségeket kínál váltóáramú hegesztésnél.

A 150 A teljesítményű EWM SET PICO 162 egyenáramú inverteres hegesztőgép könnyen szállítható alu kofferben. Az EWM PICOTIG 180 A teljesítményű egyenáramú inverteres hegesztőgép AWI és bevont elektródás kézi ívhegesztéshez. Digitális szabályozású fejlett inverter-technológia biztosítja a stabil ívet. Üzembiztos és megbizható berendezés, jól átgondolt szerkezeti felépitésének köszönhetően.

Az EWM adattároló programja. Több mint egy szoftver.