Hajdúsági partnerünk megelégedésére már dolgoznak az új berendezéskek. Örömünkre szolgál, hogy minket választottak.

Újabb elégedett ügyfelünk használja immár a tőlünk beszerzett berendezést, amit természetesen be is üzemeltünk a telephelyén. Az APS 3500 Manipulátor sok-sok jó szolgálatot tesz.

EWM- csúcstechnológia a hegesztésben - ezt már a mátészalkai Szoviker Kft. is tudja, hiszen legutóbb náluk helyeztünk üzembe új berendezéseket.

Tizenegy új gépet helyeztünk üzembe partnerünknél, a CLAAS Hungária Kft-nél. Örömmel tölt el, hogy "kipróbált" kapcsolatunk újabb állomásaként ismét minket és az EWM hegesztőgépeket választották.

 

"A kommunikáció egy működő kapcsolat alapja ." 
Ez vonatkozik az emberre és a gépre is.

 

A CLAAS Hungária Kft-nél tíz drab Phoenix 355 PP MM TKM gépet helyeztünk ma üzembe. Örömünkre szolgál, hogy elégedett partnereink között tudhatjuk a CLAAS Hungária Kft-t is, akik igazán jó döntést hoztak, amikor az EWM hegesztőgépek mellett döntöttek.

 
 
 
 
 
 
 
 
Hegesztés, kompromisszumok nélkül - minden MMA követelményekhez

Egyik legrégebbi partnerünk, a Kapos Atlas Kft. gyarapodott új eszközökkel. Örömünkre szolgál, hogy hosszú évek óta részesei lehetünk fejlődésünknek, sikereiknek.

A forceTig meggyőző a koncentrált, szűkített és irányítottan stabil ívvel. Ideális mechanizált és automatizált alkalmazásokhoz töltőanyaggal és anélkül.

Üzembe helyeztük a Petroszolg Kft-nél az új Maus-Italia csőkötegvágó berendezést.

 

A napokban gyárlátogatáson vettünk részt német partnerünknél, az EWM hegesztőgépek gyártójánál.

Büszkék vagyunk rá, hogy az EWM hegesztőgépeket és az ITM International Kft-t választotta a Claas Hungária Kft.Májusban kedvezményes áron kínáljuk a rozsdamentes acélok pácolására-passziválására szolgáló Pick&Clean szettet.